Безплатна доставка за цялата страна!
info@greyacosmetics.bg | +359/877 66-68-61
Безплатна доставка за цялата страна!

info@greyacosmetics.bg +359/877 66-68-61  

Добре дошла в нашето семейство от озарени и лъчезарни #greyaмомичета!

Независимо дали вече си тествала серума ни против синята светлина #greya01 или си участвала в някоя от инициативите ни Мисия “Традиционна красота” и #СпечелиПървияЧас, предполагаме, че би искала да знаеш малко повече за историята ни, кой стои в основата на бранда и какви са нашите ценности. 

Тук можеш да откриеш всички отразявания по медиите на нашата основателка – Мария Димова, както и какво я е вдъхновило да създаде озаряващият серум Greya 01:

Ние, българките, винаги успяваме да устоим теста на времето и да извлечем най-доброто за себе си и близките си от всяка, наглед неприятна, ситуация. Замислих се на какво се дължи това, както и как сме съхранили векове наред мястото си сред най-красивите жени на света. Водена от желанието да дефинираме заедно тайната зад традиционната българска красота и да запазим завета на милиони български жени, обитавали земите ни, създадох серум, който да въплъщава модерните достижения в грижата за кожата и да отдава почит на растенията, характерни за нашите земи като орфеевото цвете. За да можем още столетия да се гордеем, че дължим красотата си от една страна на неподражаемия си усет за модерно, ново и луксозно, а от друга на българската искра, озаряваща ни отвътре.

                                                                                                           Мария Димова

Мария Димова и озаряващият серум Greya 01, който предпазва кожата от синята светлина

Някой някога беше казал, че всяка хубава жена носи името Мария. Днес ще Ви представим една наистина красива млада дама – Мария Димова, която е доктор по политология и създател на озаряващ серум за лице, който предпазва от вредната синя светлина. Звучи интересно, нали?

Мария Димова – момичето, което знае как те накара да грееш!

Петъците станаха  още по-интригуващи и любими, чакани  с огормно нетърпение! Подготовката за срещата и представянето на поредния бг творец и автор е наистина вълнуваща. Впечатлена от интригуващите млади хора, с които блогът ме свърза, днес искам да ви запозная с дамата, създател на озаряващия серум за лице – GREYA 01, създаден в България за специалните нужди на нас българките. Серум, за който съм ви разказвала много. Може да си припомните ревюто в блога ТУК.
Създаден изцяло с грижа и внимание към забързания начин на живот и модерните технологии, които ни заобикалят, продукт, който се бори се срещу негативното въздействие на синята светлина. За тези от вас, които не са наясно за вредата от синята светлина, следващите редове ще ви накарат наистина да се замислите върху правилната грижа за кожата на лицето.

ОЧИ в ОЧИ с … Мария Димова

Мария Димова @mariyadimova, доктор по политология със собствен beauty brand, очи в очи с Елина Боева, основател на #НашРед. Мария освен това е редактор в списание Glamour България. Има ли по-добър микс за съвременната жена от това? Няма. Тя за нас е герой. 

INTERVIEW WITH MARIA DIMOVA AND THE REAL BEAUTY

“Днес изключително много се вълнувам за поста, който предстои, защото ще бъде с един специален човек! Човек, който се появи в живота ми преди една година, канейки ме на първата ми блогърска среща! 2 месеца по-късно ние се потърсихме и оттогава не спираме да си пишем, говорим и работим заедно! Възхищавам се на всичко това, което тя прави, затова и реших да ви запозная отблизо с нея! “

Препоръчано от Atidora: Greya

За нас от Atidora е голяма чест да ви представим още един иновативен български бранд– Greya. С Greya съдбата ни срещна преди година, когато бяхме поканени да участваме в мисията „Традиционна красота“, в която вдъхновяващи жени споделят тайните си за красота, които знаят от бабите и майките си, за да запазят жива българската традиция. Благодарим на прекрасната Мария, създателата на бранда, за това интервю!