Безплатна доставка за цялата страна!
info@greyacosmetics.bg | +359/877 66-68-61
Безплатна доставка за цялата страна!

info@greyacosmetics.bg +359/877 66-68-61  

Запознай се с Greya

Мисия “Традиционна красота” е проект, който си поставя за цел да преоткрие практиките, ритуалите и тайните, които стоят в основата на традиционната българска красота. Защото ние, българките, се отличаваме от всички останали жени не само с външния си вид, но и цялостното си отношение към живота, жизнерадостта си и умението да преобръщаме всяка ситуация в наша полза.

Точно затова започваме кампанията със съветите на жени, които са превърнали вдъхновяването, мотивацията и разпръскването на оптимизъм в своя мисия. Всяка от тях ще даде своя принос с хитринки, изпитани във времето, за да сглобим заедно пъзела на незабравимата българска красота.

Нищо от това няма да има смисъл без жени като теб – които всеки ден правят света по-добър, творейки чудеса – в офиса, в дома или при досега с непознати. Затова от Greya считаме, че твоите съвети могат да са не по-малко полезни и те призоваваме да се включиш в мисията ни като споделиш тайните си в Instagram публикация с #tradicionnakrasota.

Това, което ме вдъхнови да започна Мисия “Традиционна красота”, е наблюдението ми, че ние, българките, винаги успяваме да устоим теста на времето и да извлечем най-доброто за себе си и близките си от всяка, наглед неприятна, ситуация. И то докато запазваме усмивката си и се събуждаме все по-мотивирани всяка сутрин. Замислих се на какво се дължи това, както и как сме съхранили векове наред мястото си сред най-красивите жени на света. Водена от желанието да дефинираме заедно тайната зад традиционната българска красота и да запазим завета на милиони български жени, обитавали земите ни, създадох сайт, който да се превърне в своеобразна “съкровищница” на женски хитринки. За да можем още столетия да се гордеем, че дължим красотата си от една страна на неподражаемия си усет за модерно, ново и луксозно, а от друга на българската искра, озаряваща ни отвътре.

Мария Димова

Медиите за нас

Мария Димова – момичето, което знае как те накара да грееш!

Петъците станаха  още по-интригуващи и любими, чакани  с огормно нетърпение! Подготовката за срещата и представянето на поредния бг творец и автор е наистина вълнуваща. Впечатлена от интригуващите млади хора, с които блогът ме свърза, днес искам да ви запозная с дамата, създател на озаряващия серум за лице – GREYA 01, създаден в България за специалните нужди на нас българките. Серум, за който съм ви разказвала много. Може да си припомните ревюто в блога ТУК.
Създаден изцяло с грижа и внимание към забързания начин на живот и модерните технологии, които ни заобикалят, продукт, който се бори се срещу негативното въздействие на синята светлина. За тези от вас, които не са наясно за вредата от синята светлина, следващите редове ще ви накарат наистина да се замислите върху правилната грижа за кожата на лицето.

Препоръчано от Atidora: Greya

За нас от Atidora е голяма чест да ви представим още един иновативен български бранд– Greya. С Greya съдбата ни срещна преди година, когато бяхме поканени да участваме в мисията „Традиционна красота“, в която вдъхновяващи жени споделят тайните си за красота, които знаят от бабите и майките си, за да запазят жива българската традиция. Благодарим на прекрасната Мария, създателата на бранда, за това интервю!