Мисия

Мисия “Традиционна красота” е проект, който си поставя за цел да преоткрие практиките, ритуалите и тайните, които стоят в основата на традиционната българска красота. Защото ние, българките, се отличаваме от всички останали жени не само с външния си вид, но и цялостното си отношение към живота, жизнерадостта си и умението да преобръщаме всяка ситуация в наша полза.

Точно затова започваме кампанията със съветите на жени, които са превърнали вдъхновяването, мотивацията и разпръскването на оптимизъм в своя мисия. Всяка от тях ще даде своя принос с хитринки, изпитани във времето, за да сглобим заедно пъзела на незабравимата българска красота.

Нищо от това няма да има смисъл без жени като теб – които всеки ден правят света по-добър, творейки чудеса – в офиса, в дома или при досега с непознати. Затова от Greya считаме, че твоите съвети могат да са не по-малко полезни и те призоваваме да се включиш в мисията ни като споделиш тайните си в Instagram публикация с #tradicionnakrasota.

Това, което ме вдъхнови да започна Мисия “Традиционна красота”, е наблюдението ми, че ние, българките, винаги успяваме да устоим теста на времето и да извлечем най-доброто за себе си и близките си от всяка, наглед неприятна, ситуация. И то докато запазваме усмивката си и се събуждаме все по-мотивирани всяка сутрин. Замислих се на какво се дължи това, както и как сме съхранили векове наред мястото си сред най-красивите жени на света. Водена от желанието да дефинираме заедно тайната зад традиционната българска красота и да запазим завета на милиони български жени, обитавали земите ни, създадох сайт, който да се превърне в своеобразна “съкровищница” на женски хитринки. За да можем още столетия да се гордеем, че дължим красотата си от една страна на неподражаемия си усет за модерно, ново и луксозно, а от друга на българската искра, озаряваща ни отвътре.

Мария Димова