Безплатна доставка за цялата страна!
info@greyacosmetics.bg | +359/877 66-68-61
Безплатна доставка за цялата страна!

info@greyacosmetics.bg +359/877 66-68-61  

Историята на Greya 01

Или как се роди Greya 01 🌸 

 

Аз съм Мария и съм основател на Greya Cosmetics. Признавам си, да имам собствена козметична марка беше мечтата ми от малка. Доста клиширано, нали? Докато дойде моментът за нейното реализиране вече бях станала доктор по политология (както казват приятелите ми, като хоби) и бях завършила няколко специализирани обучения по дигитален маркетинг. Бях стартирала и първия си бизнес, който не успя, но това е тема на друга история.

През последните години съзнателно изчаквах с реализирането на детската ми идея, защото не можех да открия какво специално и полезно да предложа, с какъв продукт да стартирам и как да подредя целия процес в главата си. Самата аз почти не използвам грим, а бялата ми козметика е сведена до минимум, защото вярвам, че минимализмът в грижата за кожата се отплаща дългосрочно.

Моментът, в който осъзнах, че всичко е реално, беше, когато получих първия вариант на серума в обикновена промишлена опаковка, за да тествам аромата, цвета и консистенцията му. Първата ми мисъл беше, че всичките откази на производители, които не искаха дори да ме чуят, защото не мога да поръчам десетки хиляди бройки или подценяващите погледи на познати и непознати, в крайна сметка са си заслужавали. Доста наивно от моя страна 😀 Цветът беше уникален, специфичните блестящи частички – също, ароматът – деликатен и същевременно запомнящ се. Но консистенцията не ставаше… изтичаше от това шишенце, бях предвидила капкомер, а формулата беше прекалено богата на подхранващи вещества и омазняваше, така че не прилепваше плътно. Разрешихме този проблем благодарение на невероятните ми производители, но се оказа, че вариант номер 4 е прекалено гъст и не излиза подходящо през помпата… И така, докато не прецених, че крайният вариант е продукт, в който ще се влюбя не само аз, а всяка жена, която го ползва.

Основната ми идея през цялото време беше да създам серум, който отговаря на нуждите на нашата, българска кожа. Мисля, че маслата от Таити и екстрактите от цветя от Шри Ланка са страхотни, но нищо не може да замени традиционно българските продукти и билки. От друга страна забързаното ни ежедневие, желанието ни постоянно да сме по-успешни, по-запознати, по-в час, ни кара да прекарваме тонове време пред екрана – следователно трябваше на всяка цена да заложа съставка, която да предпазва деликатната кожа на лицето от вредното синьо лъчение, възстановявайки естествения биологичен ритъм на клетките. Оказа се, че трябва реално да докажа това си намерение, защото съставката, използвана в най-висококачествената козметика и продукти, продавани за стотици левове, освен скъпа, е много трудна за доставяне и намиране. Но си заслужаваше, защото когато имаш възможност да вложиш в продукта си съставка, вдъхновена от изследване, спечелило Нобелова награда, правиш всичко, за да се случи.

А какво се случи след това? Това е най-хубавата част: защото зависи от любовта и одобрението на всички вас, българските жени, които предстои да изпробвате за първи път серумът, създаден специално за вас – Greya 01.

Ако не искаш да изпуснеш нищо около предстоящото пускане на продукта, както и всякакви новини около “Мисия Традиционна красота”, запиши се за бюлетина ни във формата малко по-долу <3

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *